Mem van Nanne
Liefdevol, natuurlijk en duurzaam opgroeien.
 

INCIA Aromatherapie Baby

De INCIA Aromatherapie Baby is zoals de naam al zegt een aromatherapie speciaal voor baby’s. De aromatherapie bevat de puurste natuurlijke, etherische oliën (essentiële oliën). Aromatherapie draait vooral om geur. Geuren hebben namelijk een invloed op het lichaam en zenuwstelsel. De juiste geuren helpen bij ontspanning. De olie wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en heeft een sterke waarneembare, maar prettige geur. De INCIA Aromatherapie Baby:


✔ bevat 100% pure, essentiële oliën, namelijk jojoba olie en muskussalie olie;
✔ helpt baby's te ontspannen;
✔ hydrateert en verzacht de huid;
✔ helpt bij een betere nachtrust.

Elke ouder herkent het wel: een baby met buikkrampjes. Een baby met buikpijn kan zich niet ontspannen, dus hulpmiddelen voor een ontspannen baby zijn daarom wel zo fijn. Dat is wat aromatherapie kan doen. De INCIA Aromatherapie Baby bevat namelijk muskaatsalie olie. Deze etherische olie bevat, zoals de naam al zegt, muskus en salie. Deze natuurlijke ingrediënten worden al eeuwenlang wereldwijd gebruikt voor hun verfrissende en ontspannende effect.


De INCIA Aromatherapie Baby is ook een must voor baby's die moeilijk in slaap vallen. Naast het ontspannende effect, is de olie heel geschikt voor babymassages. De olie inmasseren geeft een fijn ouder-kind momentje voor het slapengaan en brengt extra rust en ontspannen spieren. 

De natuurlijke jojoba olie hydrateert en verzacht de huid van je baby. Jojoba olie herstelt namelijk de vochtbalans van de huid. Deze olie heeft daarnaast een beschermende werking en voorkomt huidbeschadiging. De INCIA Aromatherapie Baby kan worden aangebracht op het buikje of onder de voetjes van je kindje.


INCIA Aromatherapie Baby (10ml), €18

 

 
 
E-mailen
Instagram