Mem van Nanne
Liefdevol, natuurlijk en duurzaam opgroeien.
 

HEVEA: 100% natuurlijke fopspeentjes en meer

Hevea fopspeentjes zijn unieke fopspeentjes die geheel uit het duurzame, milieuvriendelijke materiaal natuurrubber zijn gemaakt. De extra plus van het merk Hevea is dat je zeker niet hoeft in te leveren op het uiterlijk als je voor duurzaam kiest, want het is namelijk de eerste fopspeen ter wereld die 100% plasticvrij, maar wel gekleurd is 🌈!


✔ Gemaakt van 100% natuurlijk rubber

✔ Volledig biologisch afbreekbaar

✔ Vrij van BPA, PVC, Ftalaten en kunstmatige kleurstoffen

✔ Gekleurd met FDA goedgekeurde natuurlijke kleurpigmenten

✔ Zacht schild met uitsparingen voor neusje en kin, laat geen afdrukken achter

✔ Ventilatie gaatjes voorkomen vacuüm zuigen

✔ Naadloos ontwerp uit één geheel, dus daardoor hygiënisch, veilig en sterk (geen onderdelen waar bacteriën in achter kunnen blijven of die los kunnen raken)


♡ Verkrijgbaar in twee maten (0-3 en 3-36 maanden) en twee vormen (orthodontisch en rond)

♡ Erg leuk als kraamcadeautje!

♡ Ook een bijpassend speendoosje en speenkoord verkrijgbaar met dezelfde eigenschappen als de speentjes van Hevea: gemaakt van 100% natuurlijk rubber en volledig vrij van giftige stoffen. Dus naast dat ze er prachtig uitzien zijn ze ook duurzaam en veilig 🌿!


💌 Bestellen kan via het formulier onderaan deze pagina, ik neem dan contact met je op over het afhalen of bezorgen van de speentjes!Hevea Classic rond 0-3 maanden, €7,50

 


Hevea Classic orthodontisch 0-3 maanden, €7,50Hevea Milky White orthodontisch 0-3 maanden, €8Hevea Mellow Mint orthodontisch 0-3 maanden, €8Hevea Baby Blue orthodontisch 0-3 maanden, €8

 


Hevea Powder Pink orthodontisch 0-3 maanden, €8Hevea Classic rond 3-36 maanden, €7,50Hevea Classic orthodontisch 3-36 maanden, €7,50Hevea Gorgeous Grey orthodontisch 3-36 maanden, €8Hevea Rosewood orthodontisch 3-36 maanden, €8Hevea Elves Red orthodontisch 3-36 maanden, €8 (Limited Edition!)Hevea Sandy Nude orthodontisch 3-36 maanden, €8Hevea Tan Beige orthodontisch 3-36 maanden, €8Hevea 2-pack Pale Butter & Milky White orthodontisch 3-36 maanden, €15

 


Hevea 2-pack Moss Green & Deep Forrest Green orthodontisch 3-36 maanden, €15 

Hevea Pacifier Keeper Case (€16)

Het speendoosje is zacht en kneedbaar, maar toch stevig genoeg om de twee speentjes die erin passen te beschermen. Het is een naadloos ontwerp uit één geheel, dus daardoor veilig en hygiënisch. Het speendoosje is 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar 🌍.


Hevea Pacifier Holder (€16)
De speenkoorden worden allemaal met de hand gemaakt. De zachte kralen zijn stevig genoeg om weerstand te bieden aan het bijten van kleine en scherpe tandjes, wat tevens veilig is omdat alle Hevea producten worden gekleurd met FDA goedgekeurde natuurlijke kleurpigmenten 🌈.


De Hevea Pacifier Keeper Case & Pacifier Holder zijn verkrijgbaar in de kleuren Tan Beige 🤎, Sandy Nude 🤍 en Moss Green 💚
Wist je dat?

Hevea heeft naast de fopspeentjes en toebehoren ook nog andere mooie en duurzame producten, zoals glazen drinkflessen met natuurrubber speentjes, (bijt, bad en strand) speelgoed van natuurrubber en rubberhout, een natuurrubber menstruatie cup, een rubberhouten krukje, en zelfs puppy speelgoed gemaakt van natuurrubber. Het gehele HEVEA-assortiment is plasticvrij, niet-toxisch en milieuvriendelijk. Alle Hevea producten zijn te bestellen bij Mem van Nanne!
 


 

 
 
E-mailen
Instagram