Mem van Nanne
Liefdevol, natuurlijk en duurzaam opgroeien.
 

INCIA Natuurlijke Deodorant 

Ook aan de mamma's wordt gedacht bij Mem van Nanne, namelijk onder andere met deze natuurlijke deodorant van INCIA. De INCIA Natuurlijke Deodorant is een roll-on deodorant met antibacteriële eigenschappen. Deze deodorant verstopt de poriën niet en laat geen vlekken in kleding achter. De INCIA Natuurlijke deodorant:


✔  bevat natuurlijk aluin;

✔  vermindert zweetgeur zonder de poriën te verstoppen;

✔ heeft antibacteriële eigenschappen;

✔ is veilig voor witte en donkere kleding;

✔ is veilig te gebruiken tijdens zwangerschap en bij borstvoeding


De belangrijkste ingrediënten van INCIA Natuurlijke Deodorant zijn water en aluin. Het hoge percentage water in INCIA Natuurlijke Deodorant voorkomt een plakkerig gevoel en zorgt dat de deodorant snel droogt. Zo voelen je oksels meteen prettig aan na het aanbrengen van de deodorant. Aluin is een mineraalzout en kristal met een natuurlijke antibacteriële werking. De aluin die in INCIA Natuurlijke Deodorant wordt gebruikt is van natuurlijke oorsprong. Dit betekent dat het geen synthetisch vervaardigd aluminium bevat.
Aluin is een krachtig antibacterieel middel. Dit mineraalzout weert namelijk de groei van bacteriën. Bacteriën zijn de boosdoeners waardoor zweetgeur ontstaat. 


Veel mensen hebben gevoelige en geïrriteerde oksels na het scheren. Deodorant aanbrengen is dan onprettig. INCIA Natuurlijke Deodorant bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. Dat betekent een ingrediëntenlijst zonder aluminiumchloorhydraat, aluminium zirkonium, synthetisch parfum, kleurstoffen, conserveermiddelen en alcohol. Door al deze ingrediënten te elimineren is de deodorant zacht voor de huid en ervaar je geen branderig gevoel na het aanbrengen. Het hoofdingrediënt aluin is zelfs een wondstelpend middel en helpt de huid na het scheren herstellen. INCIA Natuurlijke Deodorant is daarom geschikt voor dagelijks gebruik.


INCIA Natuurlijke Deodorant (50ml), €8


 
 
E-mailen
Instagram