Mem van Nanne
Liefdevol, natuurlijk en duurzaam opgroeien.
 

INCIA Verzorgende en Hydraterende Gel voor de Droge huid

De INCIA Verzorgende en Hydraterende Gel voor de Droge Huid is speciaal voor de gevoelige babyhuid ontwikkeld. Deze hydraterende gel is hypoallergeen en zit vol natuurlijke oliën. Het resultaat is een lekker vettige gel die zeer voedend werkt voor de vochtarme huid. Voordelen van de INCIA verzorgende en hydraterende gel zijn:


✔ helpt irritatie van de huid voorkomen;
✔ hypoallergeen en dermatologisch getest;
✔ zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid;
✔ verlicht klachten van roodheid en jeuk bij eczeem.

Mensen met eczeem, dermatitis en/of een droge huid kennen het allemaal: de ontzettende jeuk, irritatie en schilfers. Vervelend en pijnlijk, en al helemaal voor baby’s die hier last van hebben. De huid wordt door deze huidaandoeningen vaak erg droog. Door de vochtarme en pijnlijke huid flink te hydrateren, kunnen klachten verminderen. Continu gebruik van de INCIA Verzorgende en Hydraterende Gel voor de Droge Huid helpt om de huid te blijven voeden.

De INCIA Verzorgende en Hydraterende Gel voor de Droge Huid is erg vettig. Dit komt door bijenwas, shea butter en natuurlijke oliën zoals calendula olie. Alle ingrediënten van de gel staan bekend om hun hydraterende en beschermende eigenschappen. Ze hydrateren de huid zonder de poriën van de tere huid te verstoppen. 


De bijenwas heeft hydraterende en ontstekingsremmende eigenschappen en bevat hiernaast veel gezonde zuren en vitamine A. Shea butter is rijk aan vitamine A en E en kan cel vernieuwing stimuleren. Aziatisch zuur ondersteunt de aanmaak van nieuwe huidcellen. 


INCIA Verzorgende en Hydraterende Gel voor de Droge Huid (170ml), €21


 

 
 
E-mailen
Instagram