Mem van Nanne
Liefdevol, natuurlijk en duurzaam opgroeien.
 

INCIA Striae Crème

Het tweede verzorgingsproduct speciaal voor de mamma's is deze striae crème van INCIA. Veel mensen hebben striae, dit ontstaat door het uitrekken van de bindweefsellaag van de huid. Gelukkig kan een voedende striae crème helpen om deze huidstriemen te voorkomen. INCIA heeft daarom een striae crème speciaal voor de zwangerschap ontwikkeld. De INCIA Striae Crème ondersteunt de aanmaak van collageen en helpt bij de elasticiteit van de huid. De INCIA Striae Crème:


✔ hydrateert de huid;
✔ vermindert vochtverlies;
✔ helpt zwangerschapsstriemen te voorkomen;
✔ bevordert de productie van collageen.


INCIA Striae Crème bevat asiaticoside, madecassine zuur en Aziatisch zuur. Deze ingrediënten hebben de eigenschap dat ze de aanmaak van collageen bevorderen. Collageen is een onmisbaar eiwit in je lichaam. Het is opgebouwd uit aminozuren en speelt een belangrijke rol voor je huid. Collageen zorgt namelijk voor elasticiteit en stevigheid van de huid. De aanmaak van collageen vermindert als je ouder wordt. De vorming van striae heeft ook invloed op collageen. De huidstriemen trekken de collageenstructuur namelijk kapot. Help je huid daarom een handje met de INCIA Striae Crème om de aanmaak van een gladde, stevige huid te bevorderen.

Hydratatie van de huid is ontzettend belangrijk bij striae. De natuurlijke ingrediënten van de INCIA Striae Crème voeden de huid en houden deze soepel. Een soepele huid scheurt minder snel dan een droge huid. De oliën in de crème verminderen daarnaast het vochtverlies. De striae crème legt een beschermende laag op de huid, deze laag houdt het vocht vast. 


Gebruik je de INCIA Striae Crème voor de eerste keer? Dan kan de kleur afwijkend lijken. Niks aan de hand! De kleur van de crème komt van de natuurlijke kleuren van plantaardige oliën die als ingrediënten gebruikt zijn.


INCIA Striae Crème (200ml), €20

 

 
 
E-mailen
Instagram