Mem van Nanne
Liefdevol, natuurlijk en duurzaam opgroeien.
 

Over Mem van Nanne

Welkom, en wat leuk dat je interesse hebt in Mem van Nanne! Al voordat Nanne bij ons was, ben ik mij bezig gaan houden met duurzame baby benodigdheden, alternatieven die beter zijn voor je baby en voor de planeet 🌍. Onder andere met wasbare luiers en biologisch afbreekbare fopspeentjes. Want wat vond ik het zonde dat bij zo'n kleine jongen, zo'n grote bult afval kwam kijken! En naast de afvalbesparing, vond ik het ook fijn om meer natuurlijke materialen te kunnen gebruiken bij artikelen die zo dichtbij je baby komen 🌿. En er bleek een derde, bijzonder, voordeel te zijn: de alternatieven hoeven niet duurder te zijn, maar zijn vaak juist beter voor je portemonnee! Win-win-win dus. 


Na nu meer dan twee jaar de mem (Fries voor mama) van Nanne te zijn, heb ik veel gelezen, geleerd en uitgeprobeerd, en zou ik graag andere ouders hier ook enthousiast voor willen maken! In ons huis heb ik een ruimte ingericht waar ik (aanstaande) ouders kan ontvangen en ze hier onder het genot van een kopje koffie of thee wegwijs kan maken in de wereld van wasbare luiers. Hiernaast kunnen de wasbare luiers en toebehoren hier ook worden bekeken en eventueel meteen worden aangeschaft. Een bezoek aan - of artikelen bestellen bij - Mem van Nanne is natuurlijk ook mogelijk zonder consult vooraf voor de ervaren wasbare-luier-ouders! 


Naast wasbare luiers en toebehoren heeft Mem van Nanne ook andere veilige, natuurlijke en duurzame baby benodigdheden, zoals biologisch afbreekbare fopspeentjes & bijtspeelgoed en 100% natuurlijke babyverzorging!


Kijk rustig rond op mijn website en schroom zeker niet om contact met mij op te nemen 🌻!

 
 
E-mailen
Instagram