Mem van Nanne
Liefdevol, natuurlijk en duurzaam opgroeien.
 

INCIA Natuurlijk Afwasmiddel

In een duurzaam huishouden mogen natuurlijke schoonmaakmiddelen niet ontbreken. INCIA Natuurlijk Afwasmiddel is biologisch afwasmiddel en dé oplossing voor een schone vaat. Daarnaast is INCIA Natuurlijk Afwasmiddel huidvriendelijk en zorgt het voor een grondige natuurlijke reiniging. 

INCIA Natuurlijk Afwasmiddel bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Ook is het een desinfecterend schoonmaakmiddel. Dit komt door de sinaasappelolie en grapefruitolie. Deze bevatten het natuurlijke desinfectant d-limoneen. D-limoneen komt van de schillen van deze citrusvruchten. D-limoneen is tevens een vetoplosser. De combinatie met kokosolie en olijfolie zorgt voor een hygiënische reiniging en vuilverwijdering. Carbonaat en azijn helpen bij het verder oplossen van vuil en het verwijderen van vieze geurtjes. 
INCIA Natuurlijk Afwasmiddel is parfumvrij, maar heeft een prettige geur.


Dankzij de volledig natuurlijke samenstelling is INCIA Natuurlijk Afwasmiddel huidvriendelijk en veilig te gebruiken. Het heeft geen negatief effect op de handen, de vaat van baby's of andere levende wezens. De Super-Fat-technologie die wordt gebruikt in INCIA Natuurlijk Afwasmiddel beschermt de huidlagen door de natuurlijke oliebalans te behouden. De natuurlijke oliën bieden de huid zelfs alle vitamines en mineralen die het nodig heeft. Afwas en hydratatie voor de huid in één dus!


INCIA Natuurlijk Afwasmiddel is volledig biologisch afbreekbaar en de fles is gemaakt van recyclebare materialen. Zo draag je met elke afwas bij aan een beter milieu.


INCIA Natuurlijk Afwasmiddel (500ml), €7

 

 
 
E-mailen
Instagram