Mem van Nanne
Liefdevol, natuurlijk en duurzaam opgroeien.
 

INCIA Preventieve en Natuurlijke Luieruitslag Gel

 De INCIA preventieve en natuurlijke luieruitslag gel is gemaakt voor de zachtste babybilletjes! Deze gel zit vol natuurlijke, voedende ingrediënten die elkaar versterken. Het resultaat is een heerlijk ruikend product dat bescherming biedt tegen luieruitslag en de helende werking van de huid ondersteunt. INCIA preventieve en natuurlijke luieruitslag gel: 


✔ helpt bij roodheid en irritatie van de babybilletjes;
✔ is hypoallergeen en dermatologisch getest;
✔ is verzachtend en verzorgend door o.a. shea butter en bijenwas;
✔ bevat geen zink.


De INCIA preventieve en natuurlijke luieruitslag gel helpt luieruitslag behandelen en verzorgt de beschadigde huid. De gel hydrateert, verzacht en versterkt de huid. Geïrriteerde babybilletjes worden zo snel verleden tijd! Regelmatig gebruik voorkomt daarnaast verdere luieruitslag. De natuurlijke oliën ondersteunen de helende werking van de tere kinderhuid en helpen uitdroging voorkomen.


Tip: elk kind leert met vallen en opstaan kruipen, lopen, fietsen en spelen, daar horen vaak schaafwonden en een beschadigd huidje bij. Gelukkig heeft de INCIA preventieve en natuurlijke luieruitslag gel een bijzondere, dubbele werking: de gel is namelijk ook heel geschikt als vallen en stoten gel! De sint janskruid olie heeft een genezende invloed en is heel geschikt voor de gevoelige huid. Van baby tot dreumes en spelende kleuter: INCIA preventieve en natuurlijke luieruitslag gel is onmisbaar voor alle eerste levensstadia van je kindje!


 

INCIA Preventieve en Natuurlijke Luieruitslag Gel (60ml), €15

 

 
 
E-mailen
Instagram